Huis van Groen zoekt kapper met groen hart

Huis van Groen in de Weimarstraat biedt een unieke kans voor een zelfstandig ondernemende kapper. Wil je graag een eigen stek in een originele omgeving maar niet de lasten van een eigen zaak, kom dan gauw kennis maken met het Huis van Groen.

Het enige dat Huis van Groen van de nieuwe kapper vraagt is een scherpe schaar en een groen hart.
Met andere woorden: kappen is je passie en respect voor de natuur staat bij jou bovenaan. In Huis van Groen wordt niet geverfd en gepermanent, er wordt alleen gebruik gemaakt van kleuring op plantaardige basis. Voor de rest is het niet belangrijk hoe oud je bent, of je man of vrouw bent, hoe ervaren je bent, etc. Huis van Groen houdt van originaliteit, dus hoe eigenzinniger hoe beter.

Huis van Groen is een ruimte waar de tijd heeft stil gestaan en waar met passie en groene vingers wordt gewerkt. Sleutelwoorden zijn onthaasting en ontspanning. Daarnaast is Huis van Groen volop in beweging. Naast eigenaar René Slierendrecht werken in Huis van Groen ook andere zelfstandige groene kappers, o.a. kapper Christine, Aukje & Delia van Delia natuurlijke haarkleuring.


Voor meer informatie: neem contact op met René: 06-52758275 of loop gewoon spontaan binnen.